BNB DE MOERBEI BEHOORT TOT DE BESTE ACCOMMODATIES VAN HET LAND

De Cocksdorp, Texel 10-1-2018

Vandaag zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt.  BnB De Moerbei won maar liefst 2 keer een Gouden Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2017 zijn er vele reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

EEN 9,7 VOOR BNB DE MOERBEI

Tijdens de feestelijke award uitreiking was de top tien van elke categorie aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De consument beoordeelde BnB De Moerbei met een waarderingscijfer 9,7 “Wij zijn  nu ruim 1,5 jaar bezig en hebben er alles aan gedaan om onze B&B in te richten zoals we het zelf graag zouden zien als gast, onze lat ligt daarmee behoorlijk hoog, maar wat geweldig leuk dat dit nu al wordt beloond met een Gouden Zoover Award!”

VOOR IEDEREEN, OOK MINDER VALIDEN

Onze droom is uitgekomen toen wij met onze zoon Lucas gingen verhuizen naar dit prachtige monumentale pand om daar een Bed and Breakfast in te starten. De Moerbei heeft in totaal drie 2-persoonskamers waarvan één kamer speciaal voor mindervalide gasten is ingericht omdat wij van mening zijn dat hier een tekort aan is. Ook als je mindervalide bent zou je moeten kunnen genieten van een heerlijk weekendje of een paar dagen op het fantastische Texel.

Wij kwamen vaak op Texel, de rust en ruimte is zo fijn hier op dit eiland en de natuur is onbeschrijfelijk mooi. Dat is één van de redenen waarom wij hier een BnB zijn begonnen. Nog een reden is dat de ouders van Esther hier een bungalowpark bezitten op de Cocksdorp waar we sinds januari ook mede-eigenaar van zijn geworden. Dit bungalowpark ’t Eibernest heeft een 6-persoonshuis welke ook geschikt is voor mindervalide en rolstoelafhankelijke gasten. Uit ervaring blijkt dat er veel vraag is naar onderkomen geschikt voor minder validen.Dat is de reden dat wij heel bewust gekozen hebben om één kamer te maken die ook geschikt is voor mindervalide en rolstoelafhankelijke gasten. Deze kamer De Alba bevind zich op de begane grond, heeft een parkeerplaats voor de deur en heeft een hele ruime badkamer. (Meer tips voor Minder valide gasten op Texel leest u hier)

ORANJE EN GOUDEN AWARDS

De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Oranje Zoover Award. Daarnaast is er een nieuwe Award uitgereikt. Dit is de ‘Zoover Award Goud per regio’. Deze Award is voor de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio Noord Nederland.
BnB De Moerbei mag zich met trots de beste (nr 1!) in de regio NoordNederland noemen én nummer 5 van Nederland!

Voor een overzicht van alle winnaars kijk op: zoover.nl/blog

Over de Zoover Awards
De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2017 worden meegenomen.
Op 10 januari 2018 werden de Awards op een feestelijke manier uitgereikt.

BnB De Moerbei wint Gouden Zoover Award!

Share This